Okulumuz Hakkında

Selahaddin Eyyübi İlkokulu
afet konutları mahallesi, tepeüstü küme evler, ADAKLI/BİNGÖL
 Fotoğrafı

VİZYON

Eğitim – Öğretimin gerektirdiği uygun öğrenim koşullarını gerçekleştirmiş bir okul olarak, öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini rahatlıkla sergileyip geliştirebileceği, kendisini ve çevresini tanıyan bilinçli bireyler yetiştiren, ön yargılardan arınmış akıl ve bilimin ışığında bilgiye inanan bir yapı olarak örnek teşkil eden bir okulu hayata geçirmiş, öğrencilerine yaşama standartlarını yükseltici bilgi, beceri ve davranış donanımlarını kazandırarak bir üst öğrenimde ve hayatta başarı gösterecekleri yeterli hazırlık imkânını onlara sunmuş, performans ve yeterliğe sahip, herkesçe kabul gören ve tercih edilen bir okul olmak.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel amaçları ve temel ilkeleri kendinde gerçekleştiren, sağlam karakter sahibi, kuvvetli bir vatan-millet sevgisi olan, insani milli, ve ahlaki duygularla donanmış, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden bilgi üretebilen, okuyan, inceleyen, araştıran, ulusal ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtan, araştırmacı ve sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken, başkalarının haklarına ve özgürlüklerine saygılı bireyler yetiştirmek.

Öğretmen

Rehber Öğretmen